Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

Conform legislatiei romane in vigoare, OUG 34/2014 - art. 16: "Exceptie de la dreptul de retragere o fac inregistrarile audio sau video sigilate care au fost desigilate dupa livrare."

Astfel, orice produs cumparat poate fi returnat folosind aceeasi modalitate de livrare. Produsul trebuie sa fie in ambalajul original (in tipla de plastic originala cu holograma aferenta, produsele desigilate nu vor fi acceptate) iar cheltuiala de transport va fi suportata de catre client. Niche Records va returna contravaloarea produselor in termen de 14 zile de la data notificarii in scris a dorintei de renuntare la cumparare.

Costul returnarii produselor cade in sarcina clientului. In cazul produselor care prezinta defecte de fabricatie sau vicii ascunse, acestea pot fi returnate in termen de 30 de zile de la data primirii lor, costurile returnarii fiind suportate de Niche Records.

Legislatia privind returnarea produselor se aplica doar in cazul persoanelor fizice. Persoanele juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul de cumparare.

Sectiunea Merchandise

Pentru returnarea produselor Merchandise se aplica conditiile de la Muzica, cu urmatoarele particularitati:

Procedura de retragere din contract

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza Niche Records SRL cu privire la decizia de retragere din contract printr-o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin Niche Records SRL.

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 2 zile lucratoare de la receptionarea produselor.

Obligatiile care revin consumatorului

Produsele sunt inmanate Niche Records SRL personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Lege

Ordonanta de urgenta nr. 34/2014

Platforma SOL

 


Cauti un produs si nu il gasesti pe site-ul nostru?
www.price.ro - your shopping expert Viziteaza magazinul NicheRecords.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Facebook