Livrare

Livrarea produselor comandate se efectueaza in urmatoarele modalitati, de luni pana vineri:

Pentru comenzi mai mari de 250 lei si adresa destinatarului se afla in aria de acoperire a Fan Courier, livrarea este gratuita prin Fan Courier.

Pentru comenzi cu valori cuprinse intre 250 si 750 lei, iar adresa destinatarului nu se afla in aria de acoperire a Fan Courier, livrarea costa 30 lei.

Pentru comenzi mai mari de 750 lei iar adresa destinatarului nu se afla in aria de acoperire a Fan Courier, livrarea este gratuita prin Fan Courier.

Fan Courier - 15 lei in aria de acoperire
Fan Courier - 45 lei in alte localitati
Fan Courier - 7 lei - livrare sambata - se adauga la costurile de mai sus

Livrarea prin Fan Courier (sau "door to door delivery") este cea mai facila si comoda intrucat primesti produsele acasa, fara a fi necesar sa te deplasezi la oficiul postal. In principiu livrarea dureaza 24 ore lucratoare dar exista situatii neprevazute in care livrarea se poate derula in 48 de ore lucratoare din momentul plasarii comenzii. Comenzile plasate Duminica vor fi procesate Luni. Livrarea prin Fan 

Posta - 15 lei

In cazul comenzilor livrate prin Posta Romana, vei primi in cutia postala un aviz de instiintare a sosirii coletului. Prezinta avizul la oficiul postal de care apartii, achita contravaloarea comenzii (in cazul in care nu ai platit deja prin card bancar) si ridica coletul.

Livrarea coletelor prin Posta Romana poate dura de la 5 la 15 zile.

Ridicarea produselor de la showroom-ul nostru

Daca doresti sa vezi sau sa asculti produsele pe care doresti sa le achizitionezi, te invitam in showroomul nostru din Str. Arcusului nr.6A, Sector 3.Cauti un produs si nu il gasesti pe site-ul nostru?
www.price.ro - your shopping expert Viziteaza magazinul NicheRecords.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Facebook