Plata

Pentru plata produselor comandate ai 4 variante strans legate de modalitatea de livrare aleasa:

  1. Online cu cardul bancar
  2. Ramburs
  3. Ordin de plata
  4. Plata la sediul nostru

Online cu cardul bancar

Cea mai comoda si avantajoasa metoda de plata intrucat doar prin cateva clickuri poti rezolva problema platii si nu trebuie sa iti mai faci griji sa ai destui bani la tine pentru momentul in care curierul va veni la usa ta sau vei primi avizul posta.

Comisionul pentru plata online este 0%!

Ramburs

Metoda prin care platesti la primirea coletului de la curier respectiv ridicarea lui de la oficiul postal.

Ordin de plata

O metoda preferata de persoanele juridice. Comenzile plasate avand selectata aceasta metoda sunt urmate de o factura proforma pe baza careia se poate efectua transferul bancar.

Plata la sediul nostru

Metoda preferata de persoanele care doresc sa vada / asculte produsele inainte de a lua decizia de cumparare si care se pot deplasa la sediul nostru din Bucuresti in orice zi lucratoare intre orele 9:00 si 18:00. Aici plata se poate efectua cash sau prin card bancar (POS).

E-commerce

E-commerce (comertul electronic securizat) reprezinta un sistem de efectuare a tranzactiilor de plata cu card pe site-ul comerciantului, fara a fi necesara prezenta simultana si in acelasi loc a cardului, posesorului de card si a comerciantului.

Din punct de vedere al securitatii acestui tip de tranzactii, serviciul e-commerce permite, in mod similar mediului fizic, autentificarea identitatii clientilor, cumparatori cu cardul pe internet, prin utilizarea standardului de securitate 3Dsecure, standard agreat la nivel mondial de Visa si Mastercard.

3D Secure

Este o tehnologie care ofera siguranta deplina la efectuarea platilor pe internet.

Carduri acceptate

Sunt acceptate toate cardurile sub sigla VISA / MasterCard.


Cauti un produs si nu il gasesti pe site-ul nostru?
www.price.ro - your shopping expert Viziteaza magazinul NicheRecords.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Facebook