Despre noi

Bine ai venit pe www.nicherecords.ro!

Niche Records este o marca prezenta pe piata de produse media din anul 2003, avand ca obiect de activitate principal importul, distributia si vanzarea de muzica pe CD, VINYL, DVD, BLU-RAY etc si de imbracaminte si accesorii oficiale ale multor artisti / formatii dar si cu seriale si filme (merch.nicherecords.ro).

Site

Pe site poti gasi toate genurile de muzica internationala atat pe suporturile optice clasice cat si pe cele specializate - high-end - precum VINYL audiofil de 180/200gr la 33/45 rotatii, HDCD, SACD, XRCD, HRx etc si imbracamite si accesorii in sectiunea speciala a siteului (Merch Shop).

De asemenea, daca doresti sa comanzi produse care nu sunt inca listate, poti apela la serviciul "Muzica la Comanda" prin care vei putea comanda orice produs daca acesta se mai afla inca in productie sau in depozitele internationale de muzica. E suficient sa ne lasi un mesaj cu artistul si albumul dorit si noi te vom contacta cu oferta de pret si termenul de livrare.

Targuri / Festivaluri

Obisnuim sa participam in fiecare an la mai multe targuri cu diverse teme si festivaluri de muzica din Bucuresti dar si din tara. Ne puteti gasi de obicei la targuri de carte precum Gaudeamus, Bookfest, Libris Cultural Brasov, Bookfest Sibiu sau festivaluri precum Rockstadt Extreme Fest, Metalhead Meeting, Artmania, Summer Well etc.

Participarile noastre la evenimente vor fi semnalizate pe site si pe pagina noastra de Facebook (www.facebook.com/NicheRecords).

Distributie

Pe langa activitatea de vanzare directa catre consumatorul final, Niche Records se ocupa cu activitati de import si distributie de la case de discuri independente din genurile Rock/Metal, Alternative/Indie, Jazz, New Age si Clasica.

Asadar, cautam in permanenta comercianti care doresc sa isi completeze oferta cu produsele noastre. Daca doresti sa afli conditiile de lucru, te rugam sa ne scrii la office@nicherecords.ro.


Cauti un produs si nu il gasesti pe site-ul nostru?
www.price.ro - your shopping expert Viziteaza magazinul NicheRecords.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Facebook