Johnny Cash - T H E M A N I N B L A C K

Johnny Cash - T H E M A N I N B L A C K
Contine: 1 CD
Piese: 24
Durata: 0:00
Anul: 1994
Cod produs: 5099747765322 40.00 Lei include TVA 19%
La comanda

Livrabil in 1-6 saptamani,
in functie de stocul furnizorilor

Lista piese

CD 1

1. Ring Of Fire
2. I Walk The Line
3. Get Rhythm (Live)
4. It Ain't Me Babe
5. I Still Miss Someone
6. (Ghost) Riders In The Sky
7. The Baron
8. Sunday Morning Coming Down
9. Daddy Sang Bass
10. Jackson
11. One Piece At A Time
12. Orange Blossom Special
13. Folsom Prison Blues
14. San Quentin (Live)
15. A Boy Named Sue (Live)
16. A Thing Called Love
17. Don't Take Your Guns To Town
18. Wanted Man
19. Big River
20. Without Love
21. No Expectations
22. Highway Patrolman
23. Singin' In Vietnam Talkin' Blues
24. Man In Black

Merchandise Johnny Cash

Discografie Johnny Cash

Produse asemanatoare

Adauga la wishlist
Adauga in cos

Cauti un produs si nu il gasesti pe site-ul nostru? - your shopping expert Viziteaza magazinul pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.