Bob Dylan - Bootleg Series 6

Bob Dylan - Bootleg Series 6
Contine: 2 SACD
Piese: 19
Durata: -
Anul: 2016
Cod produs: 0780014223021 341.00 Lei include TVA 19%
La comanda

Livrabil in 1-6 saptamani,
in functie de stocul furnizorilor

Lista piese


1. The Times They Are A-Changin’
2. Spanish Harlem Incident
3. Talkin’ John Birch Paranoid Blues
4. To Ramona
5. Who Killed Davey Moore?
6. Gates Of Eden
7. If You Gotta Go, Go Now
8. It’s Alright, Ma
9. I Don’t Believe You
10. Mr. Tambourine Man
11. A Hard Rain’s A-Gonna Fall


1. Talkin’ World War III Blues
2. Don’t Think Twice, It’s All Right
3. The Lonesome Death Of Hattie Carroll
4. Mama, You Been On My Mind
5. Silver Dagger
6. With God On Our Side
7. It Ain’t Me, Babe
8. All I Really Want To Do

Discografie Bob Dylan

Produse asemanatoare

Adauga la wishlist
Adauga in cos

Cauti un produs si nu il gasesti pe site-ul nostru? - your shopping expert Viziteaza magazinul pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.