Stevie Ray Vaughan - Essential Stevie Ray Vaughan

Stevie Ray Vaughan - Essential Stevie Ray Vaughan
Contine: 2 VINYL
Piese: 17
Durata: -
Anul: 2016
Cod produs: 0889853577514 90.00 Lei include TVA 19%
In stoc

Livrabil in 1-3 zile

Lista piese


1. Love struck baby
2. Pride and joy
3. Texas flood
4. Lenny
5. Cold shot
6. Couldn't stand the weather
7. The things (that) i used to do
8. Tin pan alley(aka roughest place in town)


1. Say What!
2. Look At Little Sister
3. Change It
4. Little Wing
5. The House Is Rockin'
6. Crossfire
7. Tightrope
8. Long Way From Home
9. Life By The Drop

Discografie Stevie Ray Vaughan

Produse asemanatoare

Alti clienti au cumparat si...

Adauga la wishlist
Adauga in cos

Cauti un produs si nu il gasesti pe site-ul nostru? - your shopping expert Viziteaza magazinul pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.