Elvis Presley - Number One Hits..

Elvis Presley - Number One Hits..
Contine: 1 CD
Piese: 25
Durata: -
Anul: 2015
Cod produs: 8436542018562 70.00 Lei include TVA 19%
La comanda

Livrabil in 1-6 saptamani,
in functie de stocul furnizorilor

Lista piese

CD 1

1. Heartbreak Hotel
2. I Want You, I Need You, I Love You
3. Don't Be Cruel
4. Hound Dog
5. Love Me Tender
6. I Forgot To Remember To Forget
7. Too Much
8. All Shook Up
9. (Let Me Be Your) Teddy Bear
10. Jailhouse Rock
11. Don't Be Cruel
12. Hard Headed Woman
13. One Night
14. (Now And Then There's) A Fool Such As I
15. A Big Hunk Of Love
16. Stuck On You
17. It's Now Or Never
18. Are You Lonesometonight?
19. Wooden Heart
20. Surrender
21. (Marie's The Name) His Latest Flame
22. Can't Help Falling In Love
23. Good Luck Charm
24. She's Not You
25. Return To Sender

Merchandise Elvis Presley

Discografie Elvis Presley

Produse asemanatoare

Alti clienti au cumparat si...

Adauga la wishlist
Adauga in cos

Cauti un produs si nu il gasesti pe site-ul nostru?

www.price.ro - your shopping expert Viziteaza magazinul NicheRecords.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.