Carmen McRae - Great American.. -hq-

Carmen McRae - Great American.. -hq-
Contine: 2 VINYL
Piese: 18
Durata: -
Anul: 2016
Cod produs: 5060149622469 225.00 Lei include TVA 19%
In stoc

Livrabil in 1-3 zile

Lista piese


1. Satin Doll
2. At Long Last Love
3. If The Moon Turns Green
4. Day By Day
5. What Are You Doing The Rest Of Your Life
6. I Only Have Eyes For You
7. Medley
8. Sunday


1. A Song For You
2. I Cried For You Now It's Your TurnTo Cry Over Me
3. Behind The Face
4. The Ballad Of Thelonious Monk
5. There's No Such Thing As Love
6. They Long To Be Close To You
7. Three Little Words
8. Mr. Ugly
9. It's Like Reaching For The Moon
10. I Thought About You

Discografie Carmen McRae

Produse asemanatoare

Adauga la wishlist
Adauga in cos

Cauti un produs si nu il gasesti pe site-ul nostru? - your shopping expert Viziteaza magazinul pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.